Kategoriarkiv: Företagstjänster

Praktiska och stilrena arbetsskor

Slitna skor gör ingen glad. Ett par arbetsskor ska vara bekväma nog att aldrig störa i det arbete som ska till att utföras. Men denna bekvämlighet måste också kunna bibehållas under lång tid och genom mycket utifrånkommande stress i form av till exemplet regn, snö, slask eller vassa metalspån, spik eller verktyg, lera, sand, grus och krossat glas.

Ja, vad det än må vara för underlag som dina arbetsförhållanden och arbetsmiljöer kan tänkas utsätta dina arbetsskor för så är Berendsens mål att du oavsett bara ska kunna arbeta vidare som att ingenting har hänt. Därav benämningen ”praktiska arbetsskor”, därför att arbetsskor använts inte på samma vis som vardagsskor, nej en riktig arbetssko är ett verktyg som underlättar för dig att utföra ditt arbeta på ett oförhindrat tillvägagångssätt.

Det är så ett par arbetsskor bör ses. Och tar man fasta på det så bör man också se till att behandla dessa på ett likvärdigt vis såsom andra också mycket viktiga verktyg. Arbetsskor är till för att användas flitigt varje dag och de kräver därför också kontinuerligt underhåll i form av rekonditionering och reparation av alla eventuella skador. Detta är händelsevis också del i Berendsen Workwears erbjudande som innebär allt från urval, utpassning för individuellt bruk av arbetssko, leverans, service samt just underhåll.

De arbetsskor som finns tillgängliga via Berendsens hyrservice kommer alla från tillverkade som flaggar under väl kända och respekterade märken med specialisering på just robusta arbetsskor.

Läs vidare om denna mycket praktiska lösning på ett ofta förbisett arbetsplatsproblem på Berendsen.se.