Kategoriarkiv: Hus & hem

Åtgärda fuktproblem i huset

Åtgärda dina fuktproblem innan det skadar för mycket.

När man pratar om fukt pratar man om helt enkelt vatten. Vatten kan finnas i fast form och osynligt i luften i ångform. Vatten i vätskeform kan man se i form att det t.ex. droppar medan vatten i ångform inte går att se eftersom det är vattenmolekyler fördelat i luften. Fukt är därmed både vatten i ångform och vätskeform.

När man pratar om fastigheter där man har t.ex. en krypgrund så drar varm luft in på sommaren in i det kalla utrymmet i grunden, kondenserar och blir fukt. Även utvändigt oisolerade källare har samma problem. Det är kallare i backen än vad man har inomhus. Där värme och kyla möts där bildas fukt. Detta sker någonstans i väggen.

Svensk Fukt har hittat lösningen även när det gäller sådana problem som tillkommer och tack vare utbildad personal tillämpar man rätt strategi med anpassad planering. Svenska Fukt ger kunden en professionell arbetsmetod och tillgång till de bästa materialen men samtidigt är man givetvis lyhörd för kundens speciella önskemål.

Svenska Fukt hjälper kunden att nå målet på ett kostnadseffektivt sätt och man ser till att kunden alltid är medveten om hur tidsplan och arbetsprocess utformas.

Förvaringssystem för förråd eller garage

Jabo har som alltid inriktat sig på att tillfredsställa kunden i segmentet förvaring och just förvaringssystem för garage har en speciell plats.

Det kan röra sig av basprodukter som skenor, bärlistor eller hängskenor, hyllkonsoler och konsolhyllor, verktygstavlor med gällande tillbehör eller kombinationsskenor med tillbehör, mm.

Förvaring av garagesaker såsom burkar, tuber, mm som behöver kantstöd görs med hjälp av trådkorg av olika storlekar. Alternativet till trådkorgen är trådhyllan, förstärkt för bevarandet av tunga föremål, med fördelen att den inte samlar damm.

Som en självklarhet i ett garage är verktygstavlan med alla nödvändiga tillbehör som samlar på ett och samma ställe alla verktyg i en ordningsam följd. Det gäller tillbehör såsom borrhållare, mejselhållare, magnethållare, blocknyckelhållare eller krokar av alla slag som enkel-och dubbelkrok, ringkrok, rundkrok eller bygelkrok.

Förvaring av sommar- och vinterdäck görs via däckhållare monterad direkt i väggen, fritt från fukten på golvet. Möjligheten till en takbox- och takräckehållare finns hos Jabo också.
För små prylar i garaget offererar Jabo ett system med små plastlådor i ett plåtskåp, monterat på väggen, där skruvar, muttrar, brickor, bits, mm har var sin plats.
Som ett komplement till utrusningen i garaget finns tillgänglig en diskbänk med en tålig bänkskiva och justerbar stark stativ i höjdled som tål tung belastning.

Behöver du möbler till en fest?

Ett namn som har etablerat sig alltmer är Table, den ultimata lösningen när det gäller anordning av olika arrangemang för både företag och privat. Med ett stort utbud av tjänster, från evenemang för mässhallar, arenor, olika kongress till små, mer privata evenemang eller uthyrning av olika produkter har Table skaffat sig ett namn där pålitlighet, noggrannhet, stil ligger i framkanten.

En stor del i verksamheten är uthyrningssortimentet som består av bl.a. möbler, köksutrustning, kylcontainrar & tält. Dessutom finns ett annat segment som består av själva serveringen, catering delen, porslin och bestick och engångsartiklar och försäljning.

Ett enkelt sätt att göra en beställning är via mail, men självklart går det lika lätt genom att ringa. Ordinarie arbetstider är mellan 08:30 – 17:00 och leveranser på kvällar och helger sker enligt överenskommelsen.

Det skulle underlätta om följande uppgifter finns till hands vid kontakt:
– Namn, telefonnummer och email adress
– Leveransadress (med eventuellt portkod om sådan finns)
– Vilka produkter som gäller, antal och artikelnummer
– Önskad hyresperiod
– Speciella omständigheter
Efter inlämnade kontaktuppgifter kontaktar Table kunden, bekräftar och tar emot beställningen.

Lägenhet Göteborg

Är du på jakt efter en större lägenhet är det absolut ett bra val att kika in på vår sajt då vi har massor att erbjuda dig. Det finns många människor som är som du och vill byta, kanske vill ha ett större eller ett mindre boende. Hos oss på lägenhetsbyte kanske du hittar din drömlägenhet som du länge letat efter! Du blir enkelt och smidigt medlem på vår sajt och kan direkt se vad vi har att erbjuda. Att lägga in din annons kostar inte mycket och du väljer själv om du vill ha 30, 60 dagar eller förnya din annons allt eftersom. Lycka till med att hitta din drömlägenhet.

Läs mer om lägenhet Göteborg.

Köp ett hus online

Det som gör A-hus Online så tilltalande är just det att när man köper ett hus köper man egentligen husbyggsatser tillsammans med all annat som behövs i ett hus byggnation: projektritningar, instruktioner, checklistor, förfrågningsunderlag. Med det följer all möjlig support via kundtjänst, antingen via telefon eller mail i det så kallat kundens projektrum.

Pratar man om husbyggsats då pratar man om samma höga kvalitet i både material och utförande som alla andra A-hus. I tillverkningen ”blandas” ihop all bra material med lång erfarenhet och klimatsmarta lösningar, till husbyggsats som i slutändan fraktas direkt till byggplatsen. Fraktpriset för levererade byggsatser ingår i det totala priset. Här har man två möjligheter. Det ena möjligheten är att få en totalkostnad hela tiden om man fyller i byggkommunen eller om man inte fyller det så räknas kostnaden för leverans gällande så kallad fraktzon 1*

En lång erfarenhet som går tillbaka på 1940-talet och som en del i den berömda Deromegruppen är just den garantin att hela byggjobbet utförs på ett mycket professionellt sätt, av högprofessionell personal och gällande bestämmelser vad det gäller miljö och kvalitet.

*Fraktzon 1: Ale, Alingsås, Bollebygd, Borås, Essunga, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Herrljunga, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Landskrona, Lerum, Lilla Edet, Mark, Mölndal, Partille, Stenungssund, Svenljunga, Tjörn, Tranemo, Trollhättan, Ulricehamn, Varberg, Vårgårda, Värnamo.

Tilläggsisolera utan att behöva flytta ut

Att göra en tilläggsisolering på sitt hus gör att ditt hus får en längre livslängd. Vi har stor erfarenhet om tilläggsisolering med lösull samtidigt som vi har förmånliga priser på alla våra isoleringar. Behöver du göra snickeriarbeten för att isoleringen ska bli bra så gör vi även detta åt dig.

Läs mer

Hitta lägenheter i Andrahand

Att hitta lägenheter i våra större städer som Stockholm, Göteborg och Malmö kan vara ett gissel. Många spenderar flera år för att hitta en lägenhet och missar värdefulla år med t ex studier. Man kanske får bo inhys i ett trångt och stökigt boende istället för att få sitt egna ställe där man i lugn och ro kan leva. Läs mer