Kategoriarkiv: Kläder

Stilhöjande damjackor med klassiska inslag

Vårjackor och sommarjackor. Höstjackor och vinterjackor. All-round-jackor och jackor av dun, quiltade jackor, parkas och lättdunsjackor. Dessutom jackor av casual-modell och även västar. På Sealife.se hittar du damjackor av alla möjliga slag och som passar utmärkt oavsett för anpassning till en potentiell nederbörd utan dess like eller för en trivsam söndagspromenad i vårens första solsken (eller höstens sista).

Till och med när det börjar på att regna i stil med jättar konstant tömmandes stora hinkar med vatten så det forsar ned över stadens gator och lördagskvällens kvarglömda returburkar flyter längs vägar och över torg, ja till och med då, kan Sealife.se erbjuda damjackor som underlättar för utomhusvistelse och jackor som håller dig torr och bekväm. Kanske en Sebago Wayfarer Raincoat med väl tätade sömmar, avtagningsbar huva och meshfodring, eller en klassiskt-betonad regnrock från Stutterheim av modellen Stockholm, tillverkad av material med extra yttre gummibeläggning.

En regnjacka kan naturligtvis passa alldeles utmärkt även när det inte regnar. Stutterheim Stockholm är mycket stilrent utformad och finns i många olika färger.

Men önskar man kanske hellre finna en mer ”universell” jacka kan man till exempel kika lite på Henri Lloyd Eloise Seam Taped Jacket. Detta är en jacka i 100 % nylon, som är både vind och vattentät och finns tillgänglig i kulörerna Coral (röd) och Marinblå. Ett annat exempel på samma tema kan man även hitta i en Sebago Gill Jacket som är en tunn vår- och sommarjacka gjord av ett material som dels tillåts andas, och som ändå är väl vattentålig.