Förvaringssystem för förråd eller garage

Jabo har som alltid inriktat sig på att tillfredsställa kunden i segmentet förvaring och just förvaringssystem för garage har en speciell plats.

Det kan röra sig av basprodukter som skenor, bärlistor eller hängskenor, hyllkonsoler och konsolhyllor, verktygstavlor med gällande tillbehör eller kombinationsskenor med tillbehör, mm.

Förvaring av garagesaker såsom burkar, tuber, mm som behöver kantstöd görs med hjälp av trådkorg av olika storlekar. Alternativet till trådkorgen är trådhyllan, förstärkt för bevarandet av tunga föremål, med fördelen att den inte samlar damm.

Som en självklarhet i ett garage är verktygstavlan med alla nödvändiga tillbehör som samlar på ett och samma ställe alla verktyg i en ordningsam följd. Det gäller tillbehör såsom borrhållare, mejselhållare, magnethållare, blocknyckelhållare eller krokar av alla slag som enkel-och dubbelkrok, ringkrok, rundkrok eller bygelkrok.

Förvaring av sommar- och vinterdäck görs via däckhållare monterad direkt i väggen, fritt från fukten på golvet. Möjligheten till en takbox- och takräckehållare finns hos Jabo också.
För små prylar i garaget offererar Jabo ett system med små plastlådor i ett plåtskåp, monterat på väggen, där skruvar, muttrar, brickor, bits, mm har var sin plats.
Som ett komplement till utrusningen i garaget finns tillgänglig en diskbänk med en tålig bänkskiva och justerbar stark stativ i höjdled som tål tung belastning.