Köp ett hus online

Det som gör A-hus Online så tilltalande är just det att när man köper ett hus köper man egentligen husbyggsatser tillsammans med all annat som behövs i ett hus byggnation: projektritningar, instruktioner, checklistor, förfrågningsunderlag. Med det följer all möjlig support via kundtjänst, antingen via telefon eller mail i det så kallat kundens projektrum.

Pratar man om husbyggsats då pratar man om samma höga kvalitet i både material och utförande som alla andra A-hus. I tillverkningen ”blandas” ihop all bra material med lång erfarenhet och klimatsmarta lösningar, till husbyggsats som i slutändan fraktas direkt till byggplatsen. Fraktpriset för levererade byggsatser ingår i det totala priset. Här har man två möjligheter. Det ena möjligheten är att få en totalkostnad hela tiden om man fyller i byggkommunen eller om man inte fyller det så räknas kostnaden för leverans gällande så kallad fraktzon 1*

En lång erfarenhet som går tillbaka på 1940-talet och som en del i den berömda Deromegruppen är just den garantin att hela byggjobbet utförs på ett mycket professionellt sätt, av högprofessionell personal och gällande bestämmelser vad det gäller miljö och kvalitet.

*Fraktzon 1: Ale, Alingsås, Bollebygd, Borås, Essunga, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Herrljunga, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Landskrona, Lerum, Lilla Edet, Mark, Mölndal, Partille, Stenungssund, Svenljunga, Tjörn, Tranemo, Trollhättan, Ulricehamn, Varberg, Vårgårda, Värnamo.